Kurser og rejser

Velkommen til mit liv og mit Bulgarien. Jeg håber, at der er et kursus eller en rejse, som du vil elske at deltage i.

Har du nogle speciale ønsker eller et sprøgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig her: linda@lindadudek.com.


Indre visdom og livsglæde

23.- 30. september 2018

Forkæl dig selv på denne rejse med yoga, meditation, dans/bevægelse og lækker mad. Alt hvad du spiser, tænker og gør påvirker dig både fysisk, psykisk og mentalt. På retreatet arbejder du med at træffe bevidste sunde valg, ud fra din egen krops reaktioner.

Læs mere her

Rejsen for dig og Lindas Bulgarien

14.-21. september 2018

Mangler du rejsepartnere? Rejs sammen med de fantastiske mennesker som Lillian fra Rejsen for dig samler. Denne rejse går herned til mig, Plovdiv og de smukke Bulgarske bjerge.

Læs mere her

Fornyet energi for krop og sjæl

Efteråret 2018

Denne workshop giver dig både praktisk viden om, hvordan du kan hæve din energi i dagligdagen og den giver et mega energiboost – et skub til at komme i gang.

Læs mere her


Rundtur i ‘Mit Bulgarien’

25. maj – 1 juni 2019

En tur væk fra solkysten og ind i landet, hvor jeg viser dig det Bulgarien, som jeg har forelsket mig i. Sol, bjerge, lokalbefolkning, varmt helbredende mineralvand, vinsmagning og en spændende 6000 år gammel historie.

Læs mere her