En personlig 1:1 konsultation

Ny viden sprøjter ud af internettet, aviserne og guruerne hver dag. Og hvert eneste forår kommer der nye retningslinier for, hvordan du får den helt rette bikiniform (selvom alle kvindelige runde former er smuk bikiniform).

Den ene ‘religion’ siger fedt, fedt, fedt. Den anden ‘religion’ siger, at vi skal spise som vores stenalder-forfædre. En helt tredje ‘religion’ siger, at du skal spise ren plantemad – og nogen påstår endda, at den skal være 100% rå. Det er ikke til at finde hoved eller hale i mere.

Hvad er korrekt for dig?
Ved du det?

Vores kroppe, sammensætningen af vores tarmbakterier og hjernekemi er lige så individuelle som vores fingreaftryk. Der er flere personlige forhold, der skal tages hensyn til, når den korrekte kost skal findes: sygdomme, allergier, intolerencer, smagsløg, tid, færdigheder i køkkenet og økonomi. 

Det nytter ikke noget, at vi tager en diæt til os uden at gøre den til vores egen. Den skal justeres, så den passer 100% til vores krop.

Hvad der helbreder den ene, kan være den andens ‘gift’

Ubalancer i kroppen

Hvis du har ubalancer i kroppen, så kan de oftes bedres ved at spise en kost, der er tilpasset dig. 

I perioder kan det være, at det er fordelagtigt, at supplere kosten med helbredende urter eller kosttilskud.

Lidt om mig

Jeg er uddannet hos Umahro Cadogan i Functional Food/Medicin – altså hvordan man kan bruge kosten og tilskud til at helbrede sig selv.

Oprindeligt tog jeg uddannelsen for at hjælpe mig selv og min mor. Vi har begge lavt stofskifte. Det jeg oftest oplever med patienter med lavt stofskifte er, at medicinen enten ikke hjælper eller også hjælper den meget lidt. Men jeg ville have livet tilbage. Med kosten som vores medicin så har både min mor og jeg fået livet og glæden tilbage. Min mor sprudler igen. Griner og er super skør. Jeg har fået energien 100% tilbage. Kysser min familie og søger for, at de har det fantastisk, rejser når jeg kan komme til det, vandrer i bjergene og kan løbe 5 km (hvis du er marathon løber, så ved jeg godt, at det ikke er noget specielt – men for mig var dette mål næste lige så uoverskueligt som at bestige det højeste bjerg her i Bulgarien, Musala (2975m) – men jeg har gjort begge dele. Jeg er ikke lynet. Men jeg gør det i mit eget tempo og med et smil.


Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål inden vi går igang med den pakke, som du har valgt, så send mig gerne en besked. 

Prisliste

Har du spørgsmål, så brug formularen i øverste højre hjørne eller skriv til mig på linda@lindadudek.com

En inspirerende samtale

300,-

DKK

En opfølgende samtale

200,-

DKK
Fill out my online form